Yksityisille

DJ HÄIHIN

Hääpäivä on hääparille yksi elämän tärkeimmistä ja ikimuistoisimmista päivistä. Ystävän harteille ei kannata kaataa vastuuta valokuvaamisesta tai illan musiikista vaan päästää jokainen itselle tärkeä ihminen nauttimaan upeasta juhlasta. Etukäteen mietityn musiikin, hyvän äänentoiston sekä toiveet huomioivan DJ:n avulla illasta saadaan “juuri oikeanlainen”. DJ:mme voivat tarvittaessa toimia myös seremoniamestareina, jos esim. bestman tai kaaso eivät nauti mikrofoniin puhumisesta.

Käytämme häissä vain siistikuntoisia kaiuttimia ja tyylikkäitä tiskijukkia. Kauttamme saat tarvittaessa myös valaistuksen hääpaikalle lisätunnelmaa luomaan.

YKSITYISTILAISUUS

Lähestyvätkö Sinun tai läheisesi syntymäpäivät tai vastaava ”merkkipäivä”? Vuokraa Junski.filtä tarvittavat laitteet niin voit itse keskittyä juhlissasi olennaiseen ja jättää tapahtuman tunnelman meidän vastuullemme. Kauttamme saat niin kaiuttimet, langattomat mikrofonit kuin valaistuksen tapahtumaan kuin tapahtumaan. Toimitamme tietenkin yksityistilaisuuksiin myös tiskijukat, karaoket ja seremoniamestarit.

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi