HENKILÖSTÖPALVELUT

Tiskijukat

JUNSKI.FI:n kautta löydät ammattitaitoiset tiskijukat risteilylaivoille, yökerhoihin ja diskoihin, rokkibaareihin, pubeihin, yritystapahtumiin, muotinäytöksiin, tunnelmanluojiksi ym. Ammattitaitoiset tiskijukat ovat esiintyjiä, joilla ovat kaikki DJ-työn osa-alueet hyvin hallussa. Erityistä huomiota kiinnitämme asiakaspalveluun, JUNSKI.FI:n kautta et saa yhteistyökyvytöntä DJ:tä kuin erityistilauksesta. 

Työntekijöitä meillä on noin 25, osa freelancereinä ja osa suoraan palkkalistoillamme. Toimitamme erilaisiin tapahtumiin tällä hetkellä yli 2000 DJ:tä vuosittain periaatteella oikea soittaja oikeaan paikkaan. Työvuorolistoja laatiessa asiakkaiden toiveet ovat etusijalla.

Juontajat

Kaikki tapahtumajuontajamme ovat selväsanaisia, tilannetajuisia monen vuoden juontokokemuksen omaavia ammattilaisia. Juontajamme ovat esiintyneet mm. seuraavissa

tapahtumissa ja paikoissa:

Taiteiden Yö

Kauppakeskus Veturi

Auto-Salpa, Auto-Arina

Hullut Päivät

Messut, seminaarit, haastattelut, muotinäytökset

Ravintolaohjelmat

Urheilutapahtumat ja urheilutapahtumien jälkipelit

Karaoke

Karaokevetäjämme ovat ulospäinsuuntautuneita ja jopa rempseitä laulutaitoisia karaokeammattilaisia, jotka varmistavat aina karaoken onnistumisen ja asiakkaiden tyytyväisyyden laajan biisivalikoiman ja laadukkaiden laitteiden kanssa..

Välitämme karaokelaitteistoja ravintoloihin, yritystapahtumiin joko karaoke isännän/emännän kanssa tai ilman. Myös DJ/karaoke-emäntä on mahdollinen. Jos haluat juhliisi molemmat, pyydä tarjous hinnaltaan erittäin kilpailukykyisestä vaihtoehdosta.

DJ-Kurssit

JUNSKI.FI järjestää alkeiskursseja kaikille DJ-työstä kiinnostuneille. Kurssit ovat olleet kestohitti muun muassa nuorisotaloilla, perhekodeissa ja ehkä jopa hieman yllättäen aikuisemman väen yritystapahtumissa esimerkiksi osana tiimihengen luontia.

Kurssit suunnitellaan etukäteen aina tapauskohtaisesti tilaajan kanssa tämän tarpeiden mukaan. Suunnittelussa otetaan huomioon mm. kurssilaisten ikä, käytettävissä oleva aika, kurssilaisten määrä sekä toiveet siitä mitä DJ-työn osa-aluetta painotetaan.

JUNSKI.FI toimittaa kaiken kurssiin liittyvän materiaalin, tarvittavat laitteet sekä kokeneet kouluttajat. Kurssin jälkeen kiinnostuneilla on mahdollisuus saada lisäopetusta ja mahdollisesti työllistyä tiskijukaksi. (Huom! Työllistymisehtona 18 vuoden ikä)

Kotisivut yrityksille: Mainostoimisto Kompassi